BMW X5 2022: priser och egenskaper

Den kommande BMW X5 2022 når marknaden med ytterligare en uppfriskning i mitten av cykeln. SUV X5 ser redan bra ut, men de senaste visuella uppgraderingarna får den att se ännu bättre ut. Vi vet inte vad som kommer att hända med inredningen och dess förändringar. Utöver det är prestanda ett annat mysterium. Vi vet dock att utsidan kommer att få vissa visuella förbättringar.

X5 är en av de bästa modellerna i sitt segment och den här modellen har utmärkt hantering. Föreställningarna är redan fantastiska så det ska bli intressant att se vad som händer under huven. Den tyska tillverkaren kommer att släppa sin nya SUV senare år 2021 och här är allt vi vet hittills.

BMW X5 2022: priser och egenskaper

BMW X5 har nytt udda galler

Som jag sa kommer BMW X5 2022 säkert att få ett snyggare utseende. Denna SUV är redan en av de vackraste modellerna i sin klass. Den tyska tillverkaren kommer dock att presentera några större uppdateringar. Så vitt vi vet är ett nytt galler på gång. Det sista coupeconceptet i 4-serien presenterades med exakt samma galler. Modellerna X5 och X7 erbjuder för närvarande massiva grillar. Konceptet kommer med sportigare och högre luftintag.

Renderingen visar hur nya X5 kan se ut. Vi fokuserar på det främre förklädet eftersom denna SUV kommer att få en makeover. Njurarna sitter nu högre och en helt ny lägre stötfångare finns också. Vi väntar på de första spioninspelningarna under de kommande veckorna. Efter det får vi reda på vad som händer med resten av utsidan.

BMW X5 2022: priser och egenskaper

Interiör uppdateringar

Interiören i nya BMW X5 2022 fortsätter med samma layout. Det betyder att X5 förblir en treradig SUV med plats för sju passagerare. Dimensionerna kommer inte att förändras, så kabinutrymmet förblir också oförändrat. Ändå är detta en mycket rymlig och bekväm SUV i mellanklass. Interiören är full av högkvalitativa material och funktioner. Vi vet dock inte vilka uppdateringar BMW kommer att introducera.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

✓ Du kan också kontrollera:

Vissa rapporter förutsäger en ny och större pekskärm, tillsammans med den uppdaterade infotainmenten. Vi bör också förvänta oss mer förarassistans. Å andra sidan tas saker som Sky Lounge panoramatak och ratten över. När allt kommer omkring erbjuder X5 SUV upp till 72,4 kubikfot lastutrymme.

BMW X5 2022: priser och egenskaper

Bensin och hybrid specifikationer

BMW X5 2022 kommer förmodligen att förbli under huven . Denna SUV erbjuder därmed återigen en standard sexcylindrig med 340 hk. Men om du vill ha den lite starkare kommer 50i-modellen med en större 4,4-liters V8. Denna beprövade motor kan producera 462 hästkrafter och 480 lb-ft vridmoment. Den kraftfulla varianten X5 M kommer igen. Höjdpunkten på X5 SUV är dock hybridmodellen.

X5 Hybrid har en 3,0-liters motor som ersätter en mindre 2,0-liters enhet. Den nya motorn kommer att ha cirka 285 hk, elmotorn kommer att ha 112 hk. Total effekt är 395 hästkrafter och 445 lb-ft vridmoment. Alla modeller kommer att använda samma åttastegade automatlåda och X5 Hybrid kommer att leverera cirka 80 kilometer helelektrisk räckvidd.

BMW X5 2022: priser och egenskaper

BMW X5 2022 släppdatum och pris

Priset på den helt nya BMW X5 2022 kommer att stiga något. Den inkommande modellen börjar nu på cirka 60 000 euro. Dessutom kommer hybridversionen att kosta över 70 000 euro. Försäljningen börjar senare år 2021 och BMW X5 kommer återigen att konkurrera med Porsche Cayenne och Mercedes-Benz GLE.

Volvo Grupp A