BMW X4 2022: priser och egenskaper

De nya spionbilderna på den kommande BMW X4 2022 finns tillgängliga. Nyligen upptäcktes en prototyp som bär en mild kamouflage. Vid första anblicken kommer BMW att göra denna SUV mer konkurrenskraftig och ge den en mild uppdatering.

I grund och botten förväntar du dig att X4 har ett omdesignat galler och några förbättringar av bakljusen. Tyvärr har vi ingen bild av interiören. I allmänhet kan vi lita på rykten om att kabinen kommer att erbjudas med en större infotainment -skärm på 10,25 tum.

BMW X4 2022: priser och egenskaper

BMW X4 2022 redesign

Den kommande BMW X4 2022 är en kompakt SUV som sitter mellan den större X5 och den mindre X3. Precis som de flesta av dagens BMW -modeller har nya BMX X4 också samma erkända formspråk. Liksom den tidigare modellen har den framtida modellen samma dimensioner och former.

Kamouflageutrustningen i spionmodellen föreslår emellertid en ny design av den främre kåpan. Vi kan tydligt se att tillverkaren gjorde om gallret och använde samma strålkastare. När du tittar på denna SUV bakom dig är det första du kan lägga märke till det nya avgassystemet och några förbättringar som resulterar i bättre formade bakljus.

BMW X4 2022: priser och egenskaper

Inomhus rykten

Till skillnad från de yttre ändringarna har vi ingen officiell information om kabinuppdateringarna. En bild utanför visar att tillverkaren kommer att lägga till fler kvalitetsmaterial och en större infotainment -skärm. Mest troligt kommer BMW att använda samma 10,25-tums skärm som finns i den nuvarande modellen.

I alla fall kan köpare förvänta sig fler tekniker och mjuka detaljer än den tidigare modellen. I den grundläggande xDrive30i -formen erbjuder den nuvarande SUV fler funktioner än alla modeller i samma klass. Den har ett glidande panoramatak, automatisk luftkonditionering, SensaTec-inredning i syntetiskt läder, automatisk luftkonditionering, 10-vägs framsäten och regnskänsliga vindrutetorkare.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Det stora infotainmentsystemet är utrustat med navigering och Apple CarPlay -stöd som standard. Som du kan se erbjöd BMW inte Android Auto. Vi tror dock att det kommer att läggas till i den kommande modellen.

✓ Du kan också kontrollera:

Säkerhetsanordningar

BMW X4 är en mycket säker SUV. Precis som de andra BMW -modellerna har den nya också en varning för framåtkollision med fotgängarupptäckt och automatisk stadsbromsning som standard.

BMW X4 2022 drivlina Tekniska data

Det är för närvarande inte klart vilka förändringar av drivlina som är planerade för den kommande BMW X4 år 2022 . Nuvarande X4 erbjuder valet mellan tre motorer. Den första drivlinan är en 2,0-liters inline 4 med en turboladdare som kan producera 248 hästkrafter.

Den andra drivlinan är kraftfullare och består av en 3,0-liters inline-6 ​​med en turboladdare som utvecklar 382 hk. Slutligen är konkurrens den mest kraftfulla enheten bland modellerna X4 M och X4 M. Tack vare den utmärkta mekaniken och 3,0-liters Inline-6 ​​med två turboladdare utvecklar X4 M 473 hk, medan tävlingen förbrukar 503 hk. Alla motorer är utrustade med en 8-växlad automatisk och fyrhjulsdrift som standard.

BMW X4 2022: priser och egenskaper

Utgivningsdatum och pris

Enligt BMW kommer produktionen av X4 att hanteras vid fabriken i Spartanburg, South Carolina. Den nya X4 kommer att säljas som en 2022 -modell tillsammans med den uppdaterade X3 under andra halvan av 2021. Utgångspriset för den nuvarande modellen är 51 000 euro, medan X4 M kostar lite mindre än 75 000 euro.

Volvo Grupp A