BMW X3 2022: priser och egenskaper

Den nya BMW X3 2022 är en av de mest efterlängtade och populära stadsjeepar i BMW sortimentet. Denna lilla crossover har nyligen spionerats på och har en mer attraktiv design och en mycket bekväm hytt.

Med en betydande försäljning i USA som översteg cirka 70 000 enheter förra året, håller BMW jämna steg med en halvcykeluppdatering. För 2022, förvänta dig de omdesignade för- och bakförklädena och några planerade optimeringar inuti. I allmänhet håller BMW på att uppdatera och redesigna nästan alla modeller under de följande åren för att hålla jämna steg med konkurrenterna.

BMW X3 2022: priser och egenskaper

BMW X3 2022 ansiktslyftning

Som redan nämnts testades den kommande BMW X3 2022 med en uppdatering i mitten av cykeln. Denna SUV sitter fortfarande på samma plattform som sin föregångare och är dimensionellt oförändrad. Prototypens spionbilder finns tillgängliga och avslöjar några av stylingjusteringarna fram och bak på denna lilla crossover -SUV.

Först och främst har nya BMW X3 ett större kylargrill och smalare, eleganta LED-strålkastare. Intressant nog är sidoprofilen densamma, och tillverkaren lade bara till en öppning för ytterligare motorkylning. På baksidan av den spanade prototypen med bättre bakljusgrafik och de två nya avgassystemen.

✓ Du kan också kontrollera:

Inredning uppgraderingar

Precis som den betydligt större BMW X5 kommer kommande BMW X3 2022 också att erbjuda en modern och rymlig interiör. Naturligtvis kan du inte förvänta dig samma dos av lyx som X5 gör, utan en mer modern hytt än tidigare. Den kommande X3 kommer sannolikt att ersätta en befintlig 8,8-tums pekskärm med den nya 10,25-tums skärmen.

Höjdpunkten i X3 är en helt digital och fullt konfigurerbar 12,3-tums skärm som ersätter de analoga skärmarna. Generellt sett är grundmodellen redan välutrustad. Standardutrustningen för X3 inkluderar en elektriskt justerbar baklucka, 3-zons automatisk luftkonditionering, elektriskt justerbara 10-vägs framsäten, SensaTec-syntetläderklädsel, vindrutetorkare med regnsensor, en universell garageportöppnare och vanliga parkeringssensorer.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

BMW X3 2022: priser och egenskaper

BMW X3 2022 motorspecifikationer

Generellt är det inte klart vilka förändringar som kommer att ske under BMW X3 år 2022 . Om du inte visste har den nuvarande SUV: n fyra motorer. I instegsmodellen drivs sDrive30i och fyrhjulsdrift xDrive30i av samma 2,0-liters 4-cylindrig turbo med 248 hk. Denna motor har visat sig vara pålitlig och bränsleeffektiv. Nästa motor driver X3 M40i och använder en överladdad 3,0-liters 6-radars motor och standard xDrive fyrhjulsdrift. Denna kvarn ger 355 hästkrafter och 369 lb-ft vridmoment.

Förutom dessa motorer erbjuder tillverkaren också en plug-in hybridversion xDrive30e, som består av en laddad 2,0-liters och batteridriven elmotor. Tillsammans producerar de totalt 288 hästkrafter och 310 lb-ft vridmoment. I allmänhet är det bästa med den här modellen att den kan gå upp till 18 miles på effekt ensam. Alla modeller kommer som standard med en 8-växlad automatisk växellåda som enda alternativ.

Specifikationer X3 M och konkurrenskraftiga modeller

X3 M är det idealiska valet för strömhungriga användare. Denna modell använder en 3,0-liters, dubbel-turbo i rad 6 för att producera en löjlig 473 hästkrafter. Och om det inte räcker för dig, levererar X3 M Competition 503 hk med samma slipmaskin.

BMW X3 2022: priser och egenskaper

BMW X3 2022 släppdatum och pris

BMW bekräftade nyligen att den uppdaterade X3 sannolikt kommer att komma ut på marknaden senare i år eller i början av 2022. Den nya X3 -prototypen är för närvarande i testfasen och vi kan förvänta oss ytterligare ändringar av den slutliga produkten.

Förutom X3-modellen kan vi se fram emot reviderade versioner av X1, 2-serien, 7-serien och X7. Om du överväger ett antal uppdateringar och ändringar kommer BMW X3 år 2022 förmodligen att kosta lite mer än tidigare. Den nuvarande modellen börjar på 43 000 euro och kan nå 70 000 euro för X3 M -versionen.

Volvo Grupp A