BMW X2 2022: priser och egenskaper

Den kommande BMW X2 2022 spionerade på igen. En kompakt crossover är ett bra alternativ i detta segment, särskilt för att det är ett bra alternativ till premium -kombi. Dess storlek är kompakt och hytten har en hög sittställning. Dessutom erbjuder X2 crossover högre markfrigång och en förstklassig design.

För 2022 kommer X2 att vara mer konkurrenskraftig och få massor av förfriskningar. Spionband visar just det. Uppdateringarna inkluderar både yttre och inre förbättringar, medan prestanda inte borde förändras alls. Försäljningen startar nästa sommar och priset kommer sannolikt att förbli intakt.

BMW X2 2022: priser och egenskaper

BMW X2 Spy Photos

Det var 2018 när BMW introducerade sin X2 -modell. BMW X2 går alltså in i sitt fjärde produktionsår 2022 . Och medan BMW valde mindre uppgraderingar under de tre första åren, kommer nya X2 äntligen att införa fler förändringar. Ändringarna är dock fortfarande inte signifikanta. Spionbilderna föreslår några uppdateringar, vilket är goda nyheter. X2 crossover är nära besläktad med X1 -modellen så vi har redan en uppfattning om hur den nya modellen kan se ut.

Prototypen har spionerat på med reviderade strålkastare och en stark kamouflage över gallret indikerar tydligt mer betydande förändringar. Det betyder att den främre kåpan kommer att uppdateras och nya dimljus kan också finnas tillgängliga. BMW kommer säkert att visa nästa prototyp inom en snar framtid och förhoppningsvis kommer det att bli mycket tydligare. Ryktena tyder på att X2 -konvertibelvarianten också kommer att finnas tillgänglig inom en snar framtid.

BMW X2 2022: priser och egenskaper

Interiör förändringar

Förändringar i kabinen är också troliga. Den helt nya BMW X2 2022 sägs vara utrustad med mer avancerade tekniska funktioner och en ny design av instrumentbrädan. Vi såg något liknande med de nya 1-serie halvkombi och 2-seriens Gran Coupé-varianter. Detta är ett perfekt exempel på hur nya BMW -fordon kan se ut inifrån.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Förändringarna inkluderar ett uppdaterat digitalt instrumentkluster med en större infotainment -pekskärm. Denna enhet sitter högst upp i mittenstacken och har ett mycket imponerande användargränssnitt. När det gäller resten av interiören måste vi vänta till 2021. X2 crossover är dock säker på att förbli en premiummodell med hög komfort och goda säkerhetsbetyg.

BMW X2 2022: priser och egenskaper

Kommer BMW att introducera hybrid i USA?

För närvarande tillgänglig i USA, är X2 crossover tillgänglig i klasserna xDriver28i och M35i. Båda varianterna använder 2,0-liters turbo fyrcylindrig bensin med 228 och 302 hk. Olika rapporter säger att BMW X2 borde komma med samma prestanda 2022 . Å andra sidan finns möjligheten till det nya drivlinsalternativet.

✓ Du kan också kontrollera:

Ryktet säger att en ny motor kommer att finnas i en ny instegsversion med framhjulsdrift som standard. Båda modellerna använder en 8-växlad automatisk växellåda och en plug-in hybridmodell är ett annat alternativ för denna crossover. Intressant nog erbjuder X2 -modellen redan en PHEV -variant, men den här versionen är inte tillgänglig i USA.

BMW X2 2022: priser och egenskaper

BMW X2 2022 pris och släppdatum

Priset för den nya BMW X2 -modellen 2022 börjar på 39 000 euro. Delkompaktövergången kommer att säljas i Europa första kvartalet 2021. Därefter kommer den amerikanska versionen att finnas tillgänglig någon gång under sommaren.

Volvo Grupp A