BMW X1 2022: priser och egenskaper

Tack vare sina små proportioner, smidig hantering och sofistikerad utrustning sticker nya BMW X1 2022 ut i sin klass. Den kommande crossoveren, som är exakt i sitt sjunde modellår, kommer att vara en överföringsmodell.

Förra gången denna SUV blev helt omdesignad var exakt fem år. BMW erbjuder för närvarande en drivlina under modellen X1 som består av en turboladdad 2,0-liters fyrcylindrig motor med 228 hk. Motorn är som standard ansluten till en åttastegad automatlåda via framhjulsdrift. Fyrhjulsdrift är naturligtvis valfritt. Vid denna tidpunkt har BMW ännu inte lämnat någon information om när vi kan förvänta oss publicering. Baserat på de senaste åren kan försäljningen av nya X1 börja någon gång i sommar.

BMW X1 2022: priser och egenskaper

BMW X1 2022 ansiktslyftning

Den övergripande utformningen av nya BMW X1 2022 är i linje med de andra SUV -erna från BMW. Den totala längden på X1 förblir densamma, mäter 175,5 tum i längd, 71,7 tum i bredd och 62,9 tum i höjd. I samma klass finns Audi Q3, som är något längre på 176,6 tum.

Märkbara yttre uppgraderingar för 2022 inkluderar tvåfärgade 18-tums Y-ekrar, en takräcke av satinerat aluminium, LED-strålkastare och bakljus. M-sportpaketet är också tillgängligt med högglansade skugglinjetakskenor, ett aerodynamiskt paket och eleganta 18-tums M-ekrar med dubbla ekrar.

Uppgradering av hytt

Inuti kommer nästa generations BMW X1 2022 att vara modern och tekniskt avancerad . I grunden har den samma inredning som den tidigare modellen. Den finns också i form av ett tvåradigt säte och erbjuder tillräckligt med plats för de bakre passagerarna. Jämfört med föregående generation lutar den nya generationens mittkonsol något mot föraren för att göra den lättare att använda.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

✓ Du kan också kontrollera:

Dessutom har denna lilla crossover en stor 8,8-tums pekskärm, ett ljudsystem med sju högtalare, Apple CarPlay, Bluetooth och några USB-anslutningar. Dessa funktioner finns också i modellen X1 2022 . Den mer exklusiva hytten finns med övre paneler. Tydliga displayer i kombiinstrumentet, en sportig ratt och stora växelpaddlar är element som skiljer denna crossover från många modeller i sin klass.

BMW X1 2022: priser och egenskaper

BMW X1 2022 motorspecifikationer

Det senaste uttalandet visar att BMW kommer att fortsätta erbjuda en drivlina i X1. Kraften överförs tack vare en 2,0-liters fyrcylindrig turbomotor som kan producera 228 hästkrafter och 258 lb-ft vridmoment. Dessutom är motorn kopplad till en åttastegad automatlåda.

Framhjulsdrift (FWD) är standardinställningen för sDrive-versionen, medan den populära xDrive är tillgänglig för xDrive28i. En bränslebesparande stopp / omstart-funktion finns också och sparar lite bränsle. Det kan dock inaktiveras om förarna tycker att åtgärden är för störande.

BMW X1 2022: priser och egenskaper

Utgivningsdatum och pris

BMW lämnade ingen information om lanseringsdatumet för X1 2022 . Vi bör dock förvänta oss att X1 kommer att säljas någon gång i sommar. Utan större förändringar bör prissättningen vara densamma.

Den nuvarande SUV sträcker sig från 36 395 till 38 395 euro.

Volvo Grupp A