BMW M2 2022: priser och egenskaper

Vi har både bilder och datorritning på andra generationens BMW M2 2022 . Vi vet det om motorprestanda, priset och Competition och CS-modellerna!

BMW M2 nummer 2 bör börja serietillverkas tidigast sommaren 2022. Baserat på den nyligen presenterade 2-serien Coupé, använder X-Tomi Design en datorritning för att visualisera hur Performance 2-serien skulle kunna se ut. Synliga stänkskärmar och en sportigare frontdel var redan en del av framgångsreceptet i den första generationen. Det återstår dock att se om klaffarna framför framdäcken kommer att ta sig in i serieproduktion.

BMW M2 2022: priser och egenskaper

Bilderna visade redan optiken: Även om M2 fortfarande är kamouflerad över ett stort område på den, kan den frodiga folieringen inte heller dölja den muskulösa grundformen. De breda styrhytten och trösklarna är inte svåra att se. BMW njurskydd sticker ut på framsidan. De verkar också köra horisontellt istället för vertikalt på Power-2 – som en tydlig skillnad mot nya M3 och M4. Precis som sina större och starkare bröder är BMW M2 (2022) baserad på CLAR-plattformen, som är förkortad för den kompakta.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

BMW M2 2022: priser och egenskaper

Det betyder: BMW-fans ser fram emot en sexcylindrig motor och bakhjulsdrift. Eftersom den redan presenterade M240i mobiliserar hela 374 PS kan vi förvänta oss betydligt mer än 400 PS med M2. Det är dock fortfarande oklart om BMW även kommer att installera en manuell strömbrytare. vi kan förvänta oss betydligt mer än 400 hk i M2. Det är dock fortfarande oklart om BMW även kommer att installera en manuell strömbrytare. vi kan förvänta oss betydligt mer än 400 hk i M2. Det är dock fortfarande oklart om BMW även kommer att installera en manuell strömbrytare.

✓ Du kan också kontrollera:

BMW M2 2022 motor

BMW M2 2022: priser och egenskaper

BMW M2 (2022) förväntas komma förr eller senare som en Competition- och CS-modell. Tävlingen, som är runt 30 hk kraftfullare, är nu en del av den goda tonen hos M GmbH och lovar ännu mer dynamik och körkul – men också till högre priser. CS markerade nyligen det starkaste expansionsstadiet för M2. Det kan dröja några år till innan han intar scenen igen. Hur mycket BMW M2 (2022) och den förväntade konkurrenskraftiga modellen kommer att kosta är ännu oklart. Innan den lades ner hösten 2020 kostade dess föregångare 62 500 euro som konkurrent.

Volvo Grupp A