BMW M135i 2022: priser och egenskaper

Om vi ​​vill vara lyckliga ägare till den sportigaste varianten av nuvarande BMW 1-serie måste vi välja BMW M135i 2022 xDrive, en modell som tävlar i premiumsportkompaktsegmentet och som har funnits med oss ​​i ett antal år. Denna modell kännetecknas av allsidig sportighet, särskilt motorn som animerar den och är bättre använd tack vare uppdateringen som introducerades av BMW.

BMW M135i 2022: priser och egenskaper

Vanligtvis, när vi kommer två år efter lanseringen, åtföljs en uppdatering vanligtvis av en estetisk förändring, men i det här fallet har det inte sedan BMW begränsat sig till att lämna M135i xDrive i sin vanliga form. Du är begränsad till att lägga till nya nyanser till färgpaletten som skapats av BMW Individual, förutom  Frozen Orange   metallic och   fryst Ren Gray,  den   M Sao Paulo Gul  , som vi redan vet från andra modeller som M4 Competition.

BMW M135i 2022: priser och egenskaper

På detta sätt, som du kan föreställa dig, är uppdateringarna som BMW M135i xDrive har genomgått gömda inuti, några förändringar som kommer att göra M135i xDrive till ett mer hanterbart fordon och göra det roligare att köra, men det kommer också att tillåta dig att  utnyttja sin kraftfulla fyrcylindriga rad med   BMW TwinPower Turbo-teknik ännu mer , som accelererar till 100 km/h på bara 4,8 sekunder med en effekt på 306 hk.

✓ Du kan också kontrollera:

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Generellt sett har förbättringarna som fokuserar på BMW M135i xDrive gjorts för att öka framhjulens camber- eller cambervinkel, och därigenom möjliggöra större absorption av sidokrafter vid kurvtagning. Dessutom installerades nya hydrauliska stöd på fjädringarna, tvär- och släparmarna designades om och fjädringssystemet omkalibrerades, vilket leder till bättre rullningsbeteende vid kurvtagning och bättre kurvtagning. Styrkänsla, speciellt när det gäller att få ut all din sportiga grus.

BMW M135i 2022: priser och egenskaper

Tack vare de modifieringar som gjorts och den specifika justeringen av chassit, kan M135i xDrive bättre utnyttja sin motor och all teknik som omger den. Låt oss komma ihåg att det utrustar mycket intressanta element som standard, såsom den begränsade-slip differential integrerad i 8-växlad Steptronic automatisk växellåda själv, M sportbromsar eller M sport styrning anpassad till denna modell, utan att  förglömma   den  dynamiska stabiliteten kontroll   (DSC), som kan ändra beteendet hos själva styrningen, bromsarna eller differentialen.

BMW M135i 2022: priser och egenskaper

Som grädde på moset är det nya avgasröret som kommer att rymma BMW M135i 2022 xDrive , som är trimmat så att det överväldigar oss från det ögonblick vi startar och väl ombord kan skicka det vidare till alla passagerare och framför allt, till föraren Reaktioner och förnimmelser hos den inline-fyrcylindriga.

Volvo Grupp A