BMW 2-serie 2022: priser och egenskaper

Den andra generationen av   BMW 2-serie 2022 Active Tourer   är redan verklighet. Med en tydlig och förnyad design och viktiga nya utrustningsegenskaper måste denna minibuss möta tuffa konkurrenter som Mercedes-Benz B-klass eller Volkswagen Touran.

Minibusssegmentet har  drabbats hårdast av dagens rådande  SUV-trend . Men den mångsidighet de erbjuder har resulterat i att märken som BMW fortsätter att förlita sig på denna typ av fordon på grund av den höga efterfrågan från allmänheten.

BMW 2-serie 2022: priser och egenskaper

Dina nya egenskaper

Den nya Series 2 Active Tourer ger en fantastisk designmöjlighet som utan tvekan påminner oss om sina varumärkesbröder på många sätt. Fronten har som väntat   stora njurar,   som det är tradition i märket. På dess sidor hittar vi nya strålkastare i   full LED-teknik   , som är vassare än föregångaren, och en ny, ren stötfångare.

 Sett från sidan är A-stolpen nu brantare, vilket ger minivanen ett  mer dynamiskt utseende och även förbättrar sikten för föraren. Dessutom var spolhandtag fästa, vilket understryker renheten i designen av denna nya Series 2 Active Tourer.

Även baktill påminner sikten bakåt om en blandning av  BMW X5  och BMW 1-serie. Dess   vassa bakljus   och den diskret sluttande bakrutan under en liten spoiler ger den nya generationen av bilen en mer muskulös look. Minibuss.

BMW 2-serie 2022: priser och egenskaper

Bland innovationerna i denna nya 2-serie har flera nya 16- eller 17-tums  hjuldesigner lagts till i BMW-utrustningskatalogen , beroende på vilken modellvariant som valts   . Om vi ​​vill göra det sportigare finns lättmetallfälgar upp till   19 tum tillgängliga   för M Sport   eller   Luxury Line- lackeringen  .

BMW 2-serie 2022 Active Tourer interiör

Interiören är en av de platser där vi kan hitta viktiga nyheter då den har förändrats radikalt. Dess huvudperson är den nya   BMW Curved Display-   instrumenteringen, som skapar en mycket högkvalitativ teknisk miljö.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

BMW har också lagt stor vikt vid att   minska antalet fysiska kontroller  . Av denna anledning kan de allra flesta system styras via det tidigare nämnda infotainmentsystemet eller dess multifunktionsratt.

✓ Du kan också kontrollera:

Bagageutrymmet i den nya Series 2 har också ökat sin kapacitet med 90 liter, vilket resulterat i   470 liter   eller   1455 liter   med baksätena fällda i fallet med 218i och 218d Active Tourer och 415   eller   1405 liter   med baksätena infällda i väskan.   av 220i Active Tourer.

BMW 2-serie 2022: priser och egenskaper

En av de stora styrkorna med den nya generationen är den omfattande standardutrustningen, inklusive BMW Maps navigationssystem   , fyra USB-C-portar, ett 12 V-uttag, en lädersportratt, en regnsensor och lampor. automatiskt en lång lista med förarassistanssystem.

När det gäller utbudet av motorer i den nya minivanen hittar vi ett   stort utbud av   bensin-, diesel- och senare två laddhybridmodeller.

BMW 2-serie 2022: priser och egenskaper

BMW 2-serie 2022 Active Tourer-motor

I instegsversionen har BMW 218i Active Tourer ett trecylindrigt block på   136 hk   och   230 Nm i   vridmoment. Därefter har BMW 218d Active Tourer ett nytt trecylindrigt dieselblock som     utvecklar 150 hk   och   360 Nm i vridmoment. Slutligen, med 220i, har vi ett 48v lätt hybridiseringssystem som förbättrar dess effektivitet. Denna motor utvecklar   170 hk och 280 Nm i   vridmoment.

BMW 2-serie 2022: priser och egenskaper

För tillfället har BMW meddelat att de första enheterna av denna modell kommer att finnas  på gatorna från  februari 2022 , så vi kommer att hålla dig informerad om deras nyheter och pris under de kommande månaderna.

Volvo Grupp A