Bentley Continental GT 2022: priser och egenskaper

Nya Bentley Continental GT 2022 kan hjälpa till att förvandla guldåldern av superstora motorer till en lika stor era, men dess arv går utöver vanliga prestanda och är otrolig. 

I en intervju var det en av den brittiska biltillverkarens mest bestående framgångar och i den meningen är detta ett enormt kärleksbrev till mer än 100 000 W12-motorer. 

Bentley Continental GT 2022: priser och egenskaper

I praktiken är hastigheten för 2022 års Bentley Continental GT-pris en fantastisk bild av vad vi förväntar oss. Stängda Bentley-ögonblicksbilder. I mer än 42 år har Woodhouse Automotive tillhandahållit tjänster till familjegrupper och kunder för att möta deras fordonsbehov. 

Översikt

Vi älskar att köpa en bil. Våra informationsteammedlemmar och ekonomichefer kommer att göra sitt bästa för att hjälpa dig att säkra processen och köpet. Vårt breda sortiment gör att du kan hitta den produkt du letar efter, solskyddsnivå, skäryta eller vad du nu behöver till din bil, lastbil eller SUV. 

Oavsett om du handlar i vårt showroom eller hemma gör vi shoppingen enkelt för dig. Dessutom, om du inte vill se vad du vill ha eller om du har en inkomstrådgivare får vi nya erbjudanden varje dag. Kontakta oss nu för ett prestandatest för att lära dig mer om denna bil eller förstå agendan.

Bentley Continental GT 2022: priser och egenskaper

För att vara ärlig är detta en fantastisk vinst för Bentley Continental GT:s topphastighet. Vackra kuponger har varit företagets mest sålda produkt i tre generationer. Detta gör Benitez SUV till en populär brittisk modeaccessoar. 

Även om andra höghastighetsbilar är mer konkurrenskraftiga i praktiken tappar de ofta i funktion och effekt. I slutändan är överseende enkelt – allt är kraftfullt, och varje måltid är svår. Enkelheten och bekvämligheten med Bentley-inställningarna sätter farten för Bentley Continental GT Top Speed​km/h-hastighet.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

✓ Du kan också kontrollera:

motor, transmission och prestanda

Du kan ta emot GP i form av förfrågningar eller leveransbevis, så den kontinuerliga leveranshastigheten är nästan obegränsad. Från Bentleys moderna, hållbara färgmodeller till trä och läder, Norber kolfiber. 

Och resultatet är metallfria och snygga kolfiberväskor, ett professionellt Emler-team och en produktportfölj.

Bentley Continental GT 2022: priser och egenskaper

Vissa frågor sätter alltid farten för GT och dess bröder på fastlandet. De 22-tums trefärgade hjulen är mer genomskinliga, med frontgas, svart böjt galler, dubbla ovala avgasrör och en ny sportgrilldesign. 

Inuti använder Alcantara en speciell Speed ​​​​skugga med broderi, Speed ​​​​logotyp och Speed ​​​​fascia märke.

inre utrymme och komfort

Bentley Continental GT Interior, Ingen bygger taxibilar som Bentele, och det är svårt att hitta fel på europeisk design. Ja, många tekniker kan lånas från Audi och Porsche, men de är sammanflätade. 

Dessa omkopplare ser robusta och högkvalitativa ut. Och många av Bentleys första tekniska ytbehandlingar – som 3D-skurna trä- och ångskinn – ser attraktiva ut när den lyxiga brädan ser väldigt solid ut.

Bentley Continental GT 2022: priser och egenskaper

Bentley VA erbjuder en mer direkt körupplevelse, men når inte egenskaperna hos dessa 12-cylindriga motorer. När försvarare växte vände strukturella spakar som W12 Trobes och Giggles till bekväma rörelseströmmar, men spelet började kretsa kring obalanserade populära mål.

Volvo Grupp A