Audi SQ5 2022: priser och egenskaper

Nya Audi SQ5 2022 releasedatum, interiör, pris  – denna Q5 deluxe crossover kom nyligen som standard som denna BMW X3 tillsammans med Mercedes GLC-klassen . Med SQ5-evolutionen är det verkligen ett snabbare sätt att tackla institutionen som ett resultat av 349 hästkrafter och en 0-60 mph körtid på 5,1 sekunder. Även om det är snabbt, är det inte lika snabbt som de bästa X3- och till och med GLC-produkterna. Hållet på den här sidan har dock långt mer kraft än vad många skulle kunna använda. Trots sin anmärkningsvärda prestandakompetens  behåller varje  Audi SQ5 från 2022 den certifierade körkvaliteten med mindre Q5:or och förvandlas dessutom till en normalt Audi-pålitlig hytt.

Audi SQ5 2022: priser och egenskaper

Det verkar som att det kan vara slutgiltigt i flera år. Kryssa i de flesta av rutorna du kommer att räknas med, Oahu är SQ5:s allt mindre lila sort som är svår att missa. De M-märkta X3:orna och även AMG GLC:arna verkar vara mycket trevligare, var och en kreativ och kopplad till detta däck, tillsammans med ingen RS Q5 ovanför SQ5, verkar den snabbaste varianten av Audis crossover lite underbemannad. Plus, med den här typen av subjektiv kritik är det verkligen svårt att få en bugg på alla SQ5:or.

Exteriör design

Den stilfulla stilen på alla SQ5 kommer sannolikt att ses av vissa som en obekant känsla medan andra kan njuta av Audis begränsning. Denna SQ5 blir en Audi med S-märke och blir sportigare arrangemang som S-takspoiler, individuella tak/bakpaneler och till och med partiella trösklar, tillsammans med 20-tums lättmetalldäck. Helt styrda framljus, såväl som eldrivna baklyktor, tenderar att vara typiska, ungefär som en elektrisk baklucka, sidoskenor av aluminium och även säkerhetsfönster bak.

Denna Premium Plus Clip erbjuder ett spektakulärt taklucka. Mäter 183,9″ lång, 65,3 tum. på höjden och till och med 84,3 tum bred (som väggspegelområdet), varje 2022 Audi SQ5 krävs inte istället, men BMW X3 är nästan lika stor. Denna hjulbas sträcker sig till 111,2 tum tillsammans med, när den är fylld, fungerar golvgodkännandet till 8,2 ”. Kontrollpounds kan vara 4 321 lbs, bara 4 pounds tyngre jämfört med motsvarande X3 M40i, kommer också med en 6-rörsmotor och alla typer av däck.

✓ Du kan också kontrollera:

Inredningsdesign

Det som skiljer SQ5 åt, som alltid, är definitivt den fantastiska ljudkvaliteten på varje material, anslutning och till och med metallaccent. Det hela ser långvarigt ut och designat till slutet, verkar lite skrämmande, där denna typ av underbart designad interiör kommer ut att vara någorlunda förståelig. Det är inte läskigt, men det borde inte finnas mycket energi heller. Denna sittplats är verkligen ett fokus, men; dessa är skurna i en blandning av lädermaterial och alcantara, och framsidans fåtöljer tenderar också att vara tio gånger mer energisnåla. Varje 7-tums infotainment-datorskärm (dyrare snitt upplever en 8,3-tumsskärm) verkar vara lite tidigare, speciellt vid sidan av den senaste tekniken från Audi. Ändå har den alla funktioner du kan lita på, med boende på nästa rad som ibland inte förbises och får en säker bänkstol. Dessa människor kommer att njuta av den multidisciplinära fingersättningstekniken.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Audi SQ5 2022: priser och egenskaper

Alla  Audi SQ5 2022Nedskärningar kommer med många vanliga färdigheter. Dessa premiumfartyg har ett automatiskt handtag med tre områden, en avbländande inre backspegel i bilen, bakgrundsbelysning, farthållare, force link-tändning och till och med ett handtag för hänglinje. Dessa bekväma läder-/alcantara-stolar kan vara iögonfallande, och utöver det kommer människor att hitta en 8-vägs potentiell förändring (med ett antal möjliga modifieringar av förarens ländrygg) och lyxiga nackstöd. Tillsammans med pre sensation simple and easy pre sensation city bildar säkerhetsverktyg den nödvändiga backkameran. Denna MMI-teknik utgör varje 8-tums färgskärm, vilket definitivt är ganska intuitivt att använda. De två bästa snitten får en större 8,3-tums bild. Standardattribut inkluderar HD-tv, Apple CarPlay,

Audi SQ5 2022 motor

Varje SQ5 är baserad på en turboladdad motor med halvdussin rör. Denna 3,0-liters V6 TFSI-motor erbjuder önskvärda maxvärden i form av 349 hästkrafter och även 369 lb-fot växlad på alla däck med en 8-10-växlad automatlåda. Varje motor är verkligen lyhörd, och vridmomentet kommer också att komma stabilt genom mycket låga fall, och även om det finns ett chunky V6-ljud, kommer det inte att ge dig många vilda flyktmöjligheter på denna marknad. I det verkliga livet är dock denna Audi SQ5 2022 kombination av snål energileverans och ren träningspotential inte en lätt uppgift att göra misstag. Den här utrustningen är helt enkelt inte dålig. Men eftersom BMW:s 8-10 speeder kan den vara betydligt mindre kvicktänkt, genom förändringar vanligtvis oansenliga ibland och gradvis en gång med nudges. Det hela kan vara skickligt och snabbt också, utan den där vassa kanten som många älskare kanske letar efter. Om du har uppgraderat med en Foundation Q5 (som är en 2:a liters trebehållare) märks uppenbarligen varje förbättring av prestandan hos SQ5.

Audi SQ5 2022: priser och egenskaper

Den riktningen kommer att vara specifik och det kommer att fortsätta läggas stor vikt på processen. Med upp till 85 procent vridmoment som kan överföras till bakdäcken är det verkligen en rolig och fascinerande följeslagare. Varje körning är mycket mer avslappnad jämfört med varje X3 M, även om Audi SQ5 2022er inte kör över hårnålsböjar med liknande auktoritet sedan vilken SUV, och samma sak kan också göras med den fränstare Porsche Macanatt bli etablerad. På vägen är dock den avslappnade hållningen för varje SQ5 och även avsaknaden av väg- eller möjligen hjulbuller från hytten runt dessa nivåer för din lyxiga SUV. Med ett adaptivt friskluftslås som finns tillgängligt kan du använda alternativet Unique för att justera styrningen, reduktionen och transmissionsreaktionerna och därmed ha betydligt mer kontroll över dessa Audi-aktioner.

Audi SQ5 2022 pris och releasedatum

Denna Audi SQ5 2022 finns i ett fåtal utrustningsvarianter och börjar med varje Premium från 52 900 euro. Premium Plus kommer snart att finnas tillgänglig för 56 900 euro och prestigeskjortorna i produktsortimentet från 60 650 euro. Sådana priser tar bort skatter, ackrediteringar, registreringar och till och med den punktliga kontrollen av märket på 995 euro. Audi gör knappast en riktig dud, och det handlar inte om att börja med den här SQ5:an. Tack vare den stora, individuellt formade frontgrillen för det känsliga SQ5-emblemet bak är det verkligen en typiskt förfinad Audi-utveckling.

Volvo Grupp A