Audi Q9 2022: priser och egenskaper

Den kommande Audi Q9 2022 sågs för första gången för några veckor sedan . Eftersom prototypen var kraftigt kamouflerad är de senaste förändringarna mindre synliga och lätta att upptäcka. Hur som helst kommer en ny Q9 att släppas ut på marknaden och tävla med modeller som Mercedes GLS och BMW X7. Den nya modellen från Audi kommer att ha ett imponerande utbud av förarassistansfunktioner.

Dessutom sprudlar interiören med högkvalitativa material och komforten är helt enkelt utmärkt. Under huven kommer denna SUV att ha mycket gemensamt med Q7- och Q8 -varianterna. I allmänhet är Audi Q9 en mycket modern och tilltalande modell som har mycket att erbjuda, och försäljningen kommer att börja senare 2021.

Audi Q9 2022: priser och egenskaper

Audi Q9 2022 spionskott

Den nya Audi Q9 2022 gjorde sin debut tidigare i år. Som tidigare nämnts är SUV: s design helt dold av den tunga kamouflaget. Ändå vet vi att Q9 SUV kommer att likna resten av Audi -modellerna. Q9, å andra sidan, verkar vara större än Q7- och Q8 -modellerna. Och liksom sina mindre syskon kommer Q9 att ha ett massivt galler och mer lådformade LED-bakljus.

Sidoprofilen kommer att ha större 23-tums hjul, liknande dem på RSQ8-varianten. Det här är de funktioner som är synliga genom kamouflage. Ändå förblir sidoprofilen ett mysterium, trots att vi förväntar oss förbättrad kaross och skarpare linjer.

✓ Du kan också kontrollera:

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Interiör för att låna många saker från Q8

Hytten på Audi Q9 2022 kommer att vara anmärkningsvärd på flera sätt. Hytten är ganska modern, med flera högteknologiska enheter. Återigen verkar kabinen mer lik Q8: s inredning. Tyvärr gav spionbilder ingen information om interiören. Q9 kommer att innehålla en mängd olika högkvalitativa material samt en mängd olika pekskärmsalternativ.

Interiören skulle inte överraska oss, och vi förväntar oss en standard med sju sitsar med tre rader. Det finns ett nytt infotainmentsystem, en trezons automatisk klimatkontroll, lädersäten och ett panoramavridande tak. Dessutom har Audi Q9 ett nyckelfritt inträdes- / tändsystem och mycket mer. Audis ikoniska Virtual Cockpit är ett måste, så vi förväntar oss inga större förändringar. Slutligen kommer Audi att introducera ett antal nya, sofistikerade förarassistansfunktioner.

Hur är det med motorns specifikationer?

Trots den tunga kamouflagen är motorutbudet just nu det största mysteriet. Audi Q9, som kommer nära 2022, kommer logiskt att låna motorer från modellerna Q7 och Q8. Detta inkluderar V6 -bensin- och dieseleffekter på 3,0 liter. Dessutom kan den högpresterande versionen drivas av en större 4,0-liters V8-turbomotor.

Enligt vissa källor kommer hybrid -drivlinan att vara identisk med den hos Porsche Cayenne. Även de mest pålitliga källorna gissar fortfarande utbudet av motorer. Ingenting är officiellt just nu och Audi har ännu inte lämnat någon information.

Audi Q9 2022 släppdatum, pris

Den kommande Audi Q9 2022 kommer ut på marknaden senare 2021. Det skulle inte vara förvånande om Audi bestämmer sig för att presentera sin nya SUV första kvartalet 2022.

Volvo Grupp A