Audi E-Tron GT 2022: priser och egenskaper

Nya Audi E-Tron 2022 GT pris, specifikationer, koncept  – När den utdragna ökningen av förväntningarna på de olika funktionerna under det kommande året av din  Audi E-Tron 2022 Har gradvis avslöjat layout och även teknisk innovation, det finns alltid chansen att specifik resekunskap definitivt kan vara ett antiklimax. Även om det är Audi, diskuterar vårt företag, tillsammans med E-Tron, varje varumärke kring design i världsklass och gör att människorna med alla fyra banden förväntades från ditt varumärke. För att visa att deras första skapelse av en komplett elektronisk bil hade de rätta elementen och utmärkta val för att vara användbara i det verkliga livet i allmänhet, krävde Audi att vi skulle gå exakt där de flesta i Abu Dhabi kunde åka. Människor på stads- och förortsrutter, gator, en slingrande väg är Hill Street, samt en ödemark terrängbana.

Audi E-Tron GT 2022: priser och egenskaper

Exteriör design

I grund och botten fick vi chansen att föreställa oss att E-Tron var i en studio i San Francisco i september och även ett elmotorstativ är sällan en praktisk eller ens perfekt plats att diktera en annan design. Abu Dhabi gav oss möjligheten att förstå E-Tron i en mycket modern social miljö. Denna första omständighet talar för många informativa, alla samtida, sofistikerade produktlinjer från E-Tron blandas felaktigt med den riktade trafiken, men uppenbarligen en förminskad Audi SUV, utan något av de förmätet, pseudo-innovativa egenskaper som har implementerats av mycket eldrift och även hybridfordon.

Även om Audi E-Tron 2022 vanligtvis har utrustats med 19-tumsdäck sedan dess, använde dessa testbilar och lastbilar oftast de icke-obligatoriska 21-tumsdäcken. Däckstorlek med 265 / 45ZR21 Goodyear Eagle-hjul; detta minskar estetiskt bilen i ensamhet. Sanningen är att varje E-Tron är i dimensioner på frodiga 4 901 millimeter (192,9 tum) över en 2 928 millimeter (115,3 tum) hjulbas mellan din Q5 och Q7 . Dessa framhävda klubbor runt varje enskild däckbåge spänner musklerna mot flankerna på E-Tron och ger den utsökta designen en målmedveten hållning som gör rättvisa åt dess stora SUV-ställ.

Inredningsdesign

Hyttdesign är verkligen en produkt eller tjänst som är exakt i samma klass som vi nu tänkt oss med senaste Q3 . Detta understryker bilens märkbara tjocklek, även om det samtidigt ger ett tredimensionellt resultat, men detta minskar den grafiska storleken med instrumentbrädan.

Audi E-Tron GT 2022: priser och egenskaper

Din Audi Digital Cabin musikinstrumentbelastning kommer att bekanta föraren med nya Audi-produkter och använder endast de individuella displayerna för elektrisk körning av bilar som ytterligare funktioner. Med en bakficka som erbjuder gott om underben och takhöjd för resenärer, skulle denna  Audi E-Tron 2022  också kunna uppskattas av VIP-drivföretag som verkar i föroreningsreglerade storstadsområden som Main Central London, som kommer att vara fri från avgifter- fri tillgång, naturligtvis, till föroreningsfria bilar.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

✓ Du kan också kontrollera:

Audi E-Tron 2022 motor

För att hantera förväntan bör vi få något kristallklart från början. Alla  e-tronsFullstor SUV-design och ren övervikt tyder på att det knappast behöver vara föregående term inomhusprestanda eller ens klara av en slingrande väg. Om du håller med kommer du att upptäcka att den inledningsvis helt eldrivna fordonsgenerationen från Audi, med sin snygga och oklanderligt designade burk, är precis vad den lovar och ger alla fordonskunnande som kör enkelt och smidigt. Efter att du har ”aktiverat” programmet genom att trycka på hemknappen, ofta välja D eller till och med R för att gå framåt eller till och med i motsatt riktning. I D kan du sedan välja önskad resfunktion såsom sport. Traditional Adaptive Atmosphere Suspensions datorhårdvara kan stödja denna Q7är given. Så dess användbarhet för att ge fantastisk resekomfort kommer verkligen med lätthet och bekvämlighet, typiska, plus sportalternativ i kontakt.

Audi E-Tron GT 2022: priser och egenskaper

Maskinen har en spårjusteringsvariation på 3 tum (76 millimeter), samt i terrängläge att åklängden ökas med 1,4 tum (35 millimeter). Å andra sidan erbjuder 4-vägs ESC (Digital Stabilization Handle) sport- och även terrängalternativ och kan till och med avaktiveras helt. Även om Audi E-Tron kunde hålla över 330 MLS vid stadskörning i måttliga temperaturintervall 2022, jämförbart med 111 miles per gallon i ett mycket normalt motorfordon, sjunker Audi E-Tron avsevärt i vinterväder till bara 230 MLS om du har en likvärdig standard för förstörelse av variation som uppmärksammas när du kör bil på vägen. Som ett resultat sjunker denna vanliga blandade stads- och motorvägssamling från 260 MLS vid måttliga värmestörningar till cirka 200 avstånd i kalla temperaturer. Även terräng,

Audi E-Tron 2022 pris och releasedatum

Det gjorde oss oroliga i början av tiderna. Så till slut var vi inte helt nöjda med det. Främst för att det inte är riktigt bränslesnålt kan detta bara vara en prislösning som vi klarar oss utan. Hur som helst är hans metod för sminkspegel med videokamera inte legaliserad på många olika platser som i Europa, så debatten i ditt hem kan vara en omtvistad period. Den Audi E-Tron 2022 kommer att köpas i europeiska länder i början av 2021, i Europa under våren 2021 och i Asien och även delar av Asien i september 2021 tillsammans med 74 800 euro i Europa.

Volvo Grupp A