Audi A9 2022: priser och egenskaper

Audi A9 2022 är en tysk biltillverkare. Audi A9 2022 konceptbil prisbil har en mängd olika funktioner, såsom eldrift och automatiska körassistenter. Dessa egenskaper gör fordonet allt mer autonomt i sin funktion. 

Tekniken i detta fordon tillåter också användare att hålla kontakten med sin omgivning, till exempel genom att infotainmentsystem och informationsskärmar ingår. Audi A9 är en lyxbil som har tillverkats i Tyskland i mer än 70 år. 

Audi A9 2022: priser och egenskaper

Företaget är en tysk biltillverkare som är ledande i branschen. Audi A9 prolog är ett lyxigt fordon som kommer i en mängd olika specifikationer. Några av märkets mest populära modeller är Audi A8, Audi A5 och Audi A7.

inre utrymme

Audi A9 Chameleon är en lyxsedan. Fordonet har lång hjulbas och finns med fyra olika drivvarianter. Basmodellen kommer med en 2,0-liters turboladdad motor kopplad till en sexväxlad automatlåda. Top-of-the-line-modellen drivs av en 4,0-liters turboladdad V8-motor. 

Motorn är kopplad till en sjuväxlad dubbelkopplingslåda. Det finns även en hybridversion. Audi A9-priset finns i olika exteriörfärger. De mest populära bland dessa färger är Black Sapphire, Black Ceramic, Pearl White och Silverstone.

✓ Du kan också kontrollera:

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Den lyxiga sedanen finns i olika utrustningsnivåer. Basmodellen kommer med en utrustningsnivå som inkluderar ett panoramasoltak, tvåzons klimatkontroll, en läderratt, ett uppvärmt säte i främre raden, en eldriven baklucka, en Audi A9 Concept автомобилист Premium Plus ljudsystem och en ny Audi a9 Price Drive Select, ett navigationssystem, ett Bose-ljudsystem för baksätena, ett BOSE® premium surroundljudsystem för framsätena, elektrisk servostyrning, adaptiv luftfjädring, ett parkeringshjälpssystem och en backkamera.

Audi A9 2022: priser och egenskaper

Tekniska specifikationer

Audi A9-konceptet finns med två motorer. Sedanen får en 2,0-liters TFSI-motor med 310 hk och 369 lb-ft vridmoment, medan coupén får en 3,0-liters TFSI med 430 hk och 479 lb-ft vridmoment. Båda motorerna är kopplade till en standard åttastegad automatlåda. 

Audi A9 2022: priser och egenskaper

Audi A9 toppfart är utrustad med Quattro permanent fyrhjulsdrift som standard, och fram- och bakaxeln har vardera en högpresterande differential med begränsad slirning. Audi A9 levereras som standard med en rad avancerade säkerhetsfunktioner, inklusive:

säkerhetsfunktioner

2022 års Audi A9 till salu är det första fordonet som har Audis extra full-LED-strålkastare, som har ett brett ljusmönster och imponerande körtid enligt Audi A9-specifikationen. Jag använder en a.bashrc-fil som har ett antal variabler definierade. 

Jag har ett skript som körs när systemet startar upp. Jag försöker använda variablerna som definieras i denna a bashrc-fil men jag är inte säker på hur man gör det Audi A9 e-tron.

Volvo Grupp A