Audi A6 2022: priser och egenskaper

Nya Audi A6 2022 releasedatum, pris, interiör  – varje blygsam  Audi A6 2022  kommer att vara den tysta personen i rummet, vars beteende fortfarande talas högre än fraserna. Dessa recept lämnas för det mesta orörda; Du kommer att njuta av att köra fitness och ett fordon med massor av potential för att hjälpa dig hela vägen, en ny hytt som är full av teknik, tillsammans med avancerade funktioner och konstruktion.

Audi A6 2022: priser och egenskaper

Denna A6 är också bland de mest pålitliga bilarna och lastbilarna på vägarna, prisvärd jämfört med konkurrenter som, som denna BMW 5-serie, tar sig dit tillsammans med Mercedes E-klass. Dessa 2022-typer drivs vanligtvis med 2.0T 4-rör och även med 3.0T V6 såväl som med mindre hybridlösningar. Regelbundna förbättringar under 2022 inkluderar varningar för filavvikelse och till och med betydande strålkastare framljus för bilindustrin. Det har ett klipp uppdelat i ungefär tre specifika åtgärder som A6 visar upp de mest kapabla medelstora sedanbilar som för närvarande rabatteras, och om du är en singel när det gäller att sväva under radarn är denna bil ett vettigt val.

Exteriör design

Nya Audi-utvecklare använder en teknik som gör att hela sedanbilarnas utseende ser misstänkt lika ut. Många älskar det. Andra behöver dock förbipasserande för att förstå att det faktiskt finns något dyrt på språng jämfört med en enkel lägre A4- version. För människor som inte är medvetna om Audis utbud av sedaner kan denna A6 vara som nästa A4. Typiska egenskaper för sorten är nederbördsupptäckande vindrutetorkare, bilstrålkastare, parkeringshjälp fram och bak, riktade fram- och bakljus samt fällbara, uppvärmda och även bildämpande delväggsspeglar med minne och ett spektakulärt skjutbart tak. A Premium Plus Bilar och lastbilar hanterar alla Audis innovativa kritiska processer med nyckelfri start, plus handflatorna fria för att lätta på belastningen på bagageutrymmet, utöver matrisdesignade frontljus med en högstrålestyrning och en surroundlook med hjälp av digicam-processen.

Prestige-produkterna fungerar energisnåla stängande dörrar tillsammans med ett eventuellt stängt och öppet bagageutrymme. Detta icke-obligatoriska sportpaket kommer att göra bilen 0,8 tum billigare och lägga till ett par 20 tum. Tvåfärgade flerekrade fälgar, medan alla bilar som standard levereras med 19-tumsdäck med olika stilar som varierar beroende på motorval. Denna  Audi A6 2022 är definitivt en management sedan som använder illusioner för att vara en lyxchef. Den känns lite mindre jämfört med BMW 5-serie på 194,4″, rullar med 115,1″ hjulbas och syns även 57,4″ på golvet. Höjden kan vara 74,3 tum, men växer till 83,1 tum när du är de dekorativa sidospeglarna. Terränggrossisten för alla typer kommer att vara 4,2 tum.

✓ Du kan också kontrollera:

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Inredningsdesign

Alla som har gjort sina förberedelser vet att Audi gör de allra bästa dekorationerna, och även detta element har blivit en av de viktigaste detaljerna i Audi-erbjudandet i hela dess utbud av fordon. Denna Audi A6 2022 kommer med ett otroligt innovativt säte med exklusiva produktlinjer och en raffinerad stil som förhindrar användningen av kontrollknappar och knappar så mycket som möjligt. Förutom att din interiör ser perfekt ut, är den dock full av funktioner som börjar med en ramlös fordonsdimmerbackspegel med en virtuell kompass, sittplatser i konstläder, få områden med akuta tillstånd och ett elektromekaniskt parkeringsbromsssystem för bilar.

Audi A6 2022: priser och egenskaper

Framsätena under premiumenheten tenderar att vara uppvärmda och är därför elektriskt varierbara med 8 strategier, plus en uppsättning ländkotor. Premium Plus-typer återställer funktioner, t.ex. B. Växla trafik genom webbplatsen för att komma ur försiktighet, en förstklassig titt på videokamerametoden med en 360 digital videokamera och uppvärmda kontroller. Överst lägger Status-versionerna till mer intelligent miljöhantering med 4 regioner, ett dussin elektriskt justerbara bilsäten, tillsammans med en mind-up-skärm, och till och med förarvägledningsfunktioner som adaptiv semesterkryssningsledning tillsammans med trafikvarningsanropet på webbplatsen.

Audi A6 2022 motor

De nyaste cheferna kan välja mellan 2 motorer, som var och en är mer än effektiv för att köra denna A6 på språng plus på de öppna vägarna. Denna 2,0-liters turbomotor med flera rör verkade vara försenad runt 2021 och erbjuder 248 hästkrafter och även 273 lb-fot i vridmoment. Denna typ av drivlina kan kombineras med din 12 volts lätthybridelektronik som dominerar start/utgångselementet, och även med några andra tillbehör. Denna motor har mer än tillräcklig dragkraft och bör anses vara det föredragna valet bland betydligt mindre entusiastiska förare. Kraften i denna Audi A6 2022-kollektion är vanligtvis en turboladdad 3,0-liters V-6-motor som ökar 335 hästkrafter samt ett massivt vridmoment på 369 lb-fot.

Audi A6 2022: priser och egenskaper

Dessa 3,0 liters motorer skulle kunna paras ihop med restaurering med 48 volts moderat hybridprocess. De två motorerna överför sin kraft till alla däck via ett sexstegs S Tronic dubbelkopplingssystem, som använder en programmerad transmission med Quattro heldäcksgeneration. Förändringar är vanligtvis snygga och exakta, och till och med riktigt snygga, när de lämnas kvar i en mysig miljö. Vi blev förvånade över att Audi A6 2022 har förmågan att ta hand om snabba kanter och enkla filbyten: att A6, oavsett sin betydande övervikt, kunde hänvisa till instruktionerna i föraren för en anmärkningsvärd begränsning och, intressant nog, ge primär styrningen verkligen känns och även förvandlas till reaktion. De 5 url-upphängningarna fram och bak ger utmärkt harmoni för styrka och lyx. Även om A6 kan vara en sportig artist, verkar den vara separat i föraren och är utan tvekan också en extremt bekväm sådan för att ta hand om denna lugna seglingsaffär.

Audi A6 2022 pris och releasedatum

Kostnaderna för Audi A6 2022 kommer att bestämmas på basis av de med de största konkurrenterna, denna Mercedes E-klass och även BMW 5-serien. För att ha detta däck från Premium 4-tube 45 TFSI direkt bakom dig betalar du över 54 900 euro. Detta värde begränsar prenumerationen, beskattningen och även lokaliseringskostnaderna på 995 euro. Varje Premium 55 TFSI med sin mycket kraftfullare turbo V6 skulle kunna öka detta belopp till 59 800 euro.

Volvo Grupp A