Audi A5 2022: priser och egenskaper

Nya Audi A5 releasedatum 2022, interiör, ansiktslyftning  – Audi-utvecklare har kryddat Audi A5 med mycket mer extraordinär och övertygande kosmetika. Med unik information och många ovanliga förändringar på bordet, varje  Audi A5 2022utgår från att starka personligheter som Mercedes C-klass tillsammans med BMW 4-serie är mycket mer självsäkra än sina föregångare. Med en pålitlig och till och med kompetent 2,0-liters turbodrift med 248 hk, bra dynamik och en vacker kabin, är det för närvarande mycket färre faktorer som gör att köpare måste betrakta alla dessa konkurrenser som ersättningar. Längre fram kommer denna A5 inte att innehålla de många funktionella lastutrymmena; Det kan inte heller ge dig alla val när det gäller motor, drivlina eller ens transmission. Även om Audi arbetar hårt för att hålla fiskelinan mellan sportig och sublim under kontroll, är nuvarande A5 mycket mer åtråvärd än någonsin.

Audi A5 2022: priser och egenskaper

Exteriör design

Den första shunten med denna imponerande tyska väckte flera uppmärksamhet tillsammans med grillen med en ram, som har ett bikaketema som kan vara större totalt sett jämfört med den tidigare tekniken. Du kommer också att upptäcka fräcka Airflow-spelautomater ovanför gallret, som påminner om Sport Quattro-stylingarna från äldre institutioner från mitten av 1980-talet. Rymliga luftflödesbassänger med aggressiva kanter i den billigare fenderläppen är iögonfallande, liksom den bakre innehåller en diffusor, som är kopplad till trapetsformade avgasrör och en tydligare. Många designs består av Directed go-plus-baklyktor med Audi laserljusbelysning plus animation i prestigestil. 18-tumsfälgar råkar vara typiska i hela samlingen,

Denna Audi A5 2022 har en hel period på 184,9 tum med en 108,8 tum. Axelavstånd och även en bredd på 79,8 tum med alla integrerade dekorativa speglar. Med en höjd på 53,9 tum är denna A5 lite mindre och strömlinjeformad jämfört med sin A4 sedan stallkamrat och har en något snabbare hjulbas jämfört med alla sina stora konkurrenter, denna BMW 4-serie samt Mercedes C-klass. Den storleken har ett kontrollpund på 3 638 fett för denna A5, vilket är nästan 30 fett tyngre jämfört med den utgående designen, men ännu mindre tät jämfört med konkurrenter från Mercedes och BMW.

✓ Du kan också kontrollera:

Inredningsdesign

Tysk vintage nytta plus ergonomi förskjuts av A5-varianten, tillsammans med interiören med kupén återspeglas en vacker och snygg, ren, men utmärkt inredd hytt. En annan infotainmentmetod leder till en ännu mer modern kant, i kombination med överdrag av syntetiskt läder eller syntetiskt läder, lätta aluminium eller till och med träinlägg, plus 8-10-vägs hållfasthetsjusteringsstolar, resonerar med all den fantastiska känsla som marknaden behöver. Som regel kan passagerare framför gå in och ut ur bilen, även om de som sitter bak måste flytta in i den bakre delen av bilsätena som växlas fram, som förutspås av din tvåhuskupé. Ändå erbjuder denna drivrutin exceptionell exponering genomgående,

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Audi A5 2022: priser och egenskaper

Denna  Audi A5 2022  kan utrustas grundligt med komfort- och bekvämlighetsfunktioner samt en perfekt standard säkerhetskollektion under grundandet av produkten. Push-alternativet börjar, 3-regionskontroll för intelligenta miljöer, riktade interiörbelysningseffekter och till och med uppvärmda, 8-10-vägs energiföränderliga bilsäten på instegsnivå är normalt inbyggda i produktionslinjen. Den angivna backkameran är inom positionen, då installeras även en carportdörröppnare. Lyxkryssningshantering, urval, förkänsla lätt och pre-perception city är vanligtvis utrustad i basenheten, genom främre och bakre enheter och delvis hjälp med att gå igenom webbplatsens trafikinformation samt för mitten av specifikationsenheten.

Audi A5 2022 motor

Tre av Design A5-kollektionen har den identiska 4-rörs 2,0-liters TFSI-motorn för varje version, som levererar 248 hästkrafter och även 273 lb-fot i vridmoment, som är lätt tillgänglig under motorn. Varje klippområde är inrättat tillsammans med den typiska Quattro AWD-processen, tillsammans med, baserat på Audi, kan denna körning köras från 0-60 mph på 5,6 sekunder, ett löpmoment som denna 4-serie kommer att slå från en tiondel än nästa utrustad med den automatiska 8-växlade växellådan. En C300 Coupe kan ta lite längre tid att gå till 60 trots att den har lite mer hästkrafter på kranen. Fortsätt att Audi A5 2022 kommer att vara snabb och känslig, med det aggressiva steget framåt när gaspedalen vanligtvis avskräcks, och kan snabbt nå sin topphastighet från 130 mph. Även om denna Audi konsekvent är utrustad med AWD, förser antingen BMW och till och med Mercedes kupéerna med ett bakhjuls-däck-pendelalternativ, även om det helt enkelt inte ligger i hindret för A5, detta kan spänna över fiskelinjen mellan atletisk prestation och läcker cruiser med balans.

Audi A5 2022: priser och egenskaper

Audi använder exakt samma framgångsrika kraft- och till och med drivlinamix fram till 2020 för de nuvarande 2022-versionerna, som inkluderar varje 2,0-liters, 4-rörs turbomotor som är klassad för 248 hästkrafter plus 273 lb-fot. Denna 2022 Audi A5 arbetar med en flerstegs automatiserad S Tronic dubbelkopplingssystem växellåda för att ge alla fälgar med standard Quattro-installationen lägre prestanda. Även om konkurrenterna erbjuder alternativet RWD / AWD i sina serier, tillsammans med en rekommenderad växel i RWD bimmers, är aspekterna och underbyggnaden av denna Audi A5 vanligtvis anmärkningsvärt koordinerade, vilket möjliggör en förväntad ren leverans och leverans, enkel omkörning och sammanfogning gator,

Audi A5 2022 pris och releasedatum

Denna Audi A5 kostar från 42 900 euro för vilken grundläggande premiumdesign som helst. Beslutet för Premium Plus kostar 46 700 euro, medan förstklassiga Prestige kostar 52 600 euro. Detta begränsar kostnaden för en kort paus till 995 euro, tillsammans med alla skatter, etiketter och andra diverse avgifter. Konstigt nog är kostnaderna för de två reducerade utrustningarna vanligtvis lägre än dessa priser, eftersom bara Prestige är 300 euro mer än förra året.

Volvo Grupp A