Audi A4 2022: priser och egenskaper

Nya Audi A4 interiör 2022, releasedatum, ansiktslyftning  – Audis standard strömlinjeformade deluxe sedan, denna  Audi A4 2022 , har återvänt för mer marinad genom den nuvarande exteriörstilen tillsammans med en förbättrad kabin som sedan dess har varit teknikorienterad eftersom den tillhandahölls. Denna sedan har 4 gångjärn plus flera entrédörrar och mycket mer.

Dess vanliga samling av funktioner är enastående, oavsett om det är lätthet, datoranvändning eller till och med säkerhet. Icke desto mindre, det inkluderar kinks, kanske de borde vara flera och långt under dem, plus en något under genomsnittet motor kan vara i den lägre produkten.

Den mer potenta 248 hk 2,1-liters turbon fungerar utmärkt; Dessutom är det här avsnittet inte bara saknas en lyxig inslag för varje limousine. Enorma kostnadsetiketter inkluderar avsevärda förväntningar, även om och även A4:an stiger mot förberedda utomstående, liknande Genesis G70 och till och med toppmodellen som den heliga BMW 3-serien.

Exteriör design

En ny exteriör från A4 lägger märke till många aktuella designs för 2022, och framljus som tas in är vanligtvis fräscha i de flesta modeller med speciella varselljus som pryder de där premium plus plus-matrisljusdioderna i rykte. Ytterligare en främre sidoskärm förstärker ett högre galler, och de främre ljusen är också fortfarande skarpt utformade för extra kind. Baksidan av din Audi förvandlas till ett annat förkläde och några styrda bakljus (med animering för status) flankerar din rostfria stålremsa som går tvärs över mitten av denna bagageutrymme, vilket ger den bakre delen av A4 en enkel design.

2 konturerade rekommendationer för utmattning är vanligtvis placerade ovanför diffusorn tillsammans med sedanen som sitter i 17-tumsfälgar på marknivå, genom 18-tums kanter som ingår i Premium Plus-snittet. Denna Audi A4 2022- variant har en tiofärgad exteriörlack och inga färgtoner är vanligtvis särskilt exotiska. Några av de 8 är typiska, om du letar efter den kostnadsfria lösningen måste du välja Amazing Dark-colored tillsammans med Ibis Whitened. Ytterligare 6 färger är vanligtvis metalltoner, var och en med ett pris på 595 euro. Om blygsam stil kan vara din faktor, gå för Folieguld, Glacier White, Manhattan Grey eller till och med Terra Greyish.

✓ Du kan också kontrollera:

Inredningsdesign

Trots dessa förbättrade datorstödda faktorer är interiören i Audi A4 ren och okomplicerad. Personprogrammet kommer att vara automatiskt, och kabinen med sedanen är verkligen helt omgiven av premiumkomponenter, och även den snygga designen med bättre koncentration av skärningar undergräver inte lättheten och koncentrationen av komfort som man kan förvänta sig. Ett jättebra paket med sedvanlig lätthet, teknisk och säkerhetsrelaterad utrustning, kan hanteras via A4, och interiören skapar också en viss motvilja bland besökarna på sajten. Deluxe och to-the-faktor-teknikerna inkluderar det knepiga försöket att sälja faktorer i den tyska limousinen.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Denna  Audi A4 2022 verkar hjälpa resenärer utan svårighet. Jämfört med BMW 3-serie erbjuder dock alla 5-sitsare betydligt mindre utrymme i interiören. Det verkar bli lite rymligare bakifrån jämfört med G70, även om den använder 35,7 tum bakre benutrymme jämfört med G70:s 34,8 tum. Denna limousine kan också vara mer lämplig för att få 4 invånare. Ändå kan den ta hand om 5 om det behövs. Sju-vägs energibytbara entrésäten med en serie svankstöd är vanligtvis vanliga ovanför ett stort steg som ger idealisk komfort och även exponering för föraren. Premiumklämman följer helt enkelt med standardstolar, men bättre utrustning gör det möjligt att välja sportbilsstolar.

Audi A4 2022 motor

Varje enskild A4 representerar numret på den överladdade 2,0-liters trerörsmotorn, som definitivt är kopplad till en 7-växlad S Tronic-växellåda med dubbelkopplingssystem. En ny 40-TFSI basmotor erbjuder potentiella produkter med 188 hästkrafter plus 236 lb-fot vridmoment, att jämföra den med 255  hästkrafter hos BMW 330i betydligt mindre effektiv, tillsammans med 294 lb-fots resultat. Den möjliga 248 hk motorn är mycket mer redo för en konkurrent än BMW 330i xDrive; men det fortsätter verkligen att vara betydligt mindre hälsosamt på grund av den blygsamma gränsen. Avsaknaden av en dieselmotor är bara inte särskilt förvånande, och Audi behåller motorerna för denna A4-serie utan problem. Redan nu kör de tillgängliga personerna, framför allt 45 TFSI, fortfarande med stor entusiasm och det faktum att den faktiskt är kopplad till din smörrena tvåkopplingssystems växellåda skadar inte heller. Hastigheten kan levereras progressivt, även om varje riktning kan dämpas vid lägre hastigheter, detta förbättras avsevärt om pedalen trycks ned efter lite extra säkerhet.

Att Audi helt enkelt fungerar med Autobahn; det är en av många faktorer som fortfarande håller varje sedan i toppen av sin klass. Det håller sig inte borta från ett hörn, men det skapar ingen gedigen upplevelse för hur väl serveringen överlag klarar sig. Även om ett antal ringdesigner absolut erbjuder det, är det en utmärkt process att hantera en unik balans på detta sätt, och den suger också upp vågor med självkänsla. Har du ett nytt däck bak i samband med en Audi A4 2022 kan det vara svårt att känna igen det, som att karossrullen kanske finns med, tillsammans med Audis ram är fortfarande tyst och till och med troligen ihopsatt via hårdare byten.

Audi A4 2022 pris och releasedatum

Det mest kostnadseffektiva avståndet till alla Audi A4 2022 kan vara FWD och även den grundläggande motorbelastade premiumenheten, som har MSRP från 37 400 euro, eftersom 45 TFSI Quattro-varianten ökar kostnaden till 40 900 euro. Varje Premium Plus-design med FWD kostar 41 000 euro, och även att lägga till Quattro kostar ungefär 44 000 euro. Toppprodukten i sortimentet av reducerade kvantiteter. Denna Prestige inkluderar en initial kostnad på 46 950 euro, oavsett om den är byggd med FWD, och till och med 49 950 euro med den erkända Quattro-processen tillsammans med en 45 TFSI-motor. Placeringskostnaderna på cirka 995 euro är relevanta efter att du har köpt en Audi A4.

Volvo Grupp A