Audi A3 2022: priser och egenskaper

Nya Audi A3 2022 Sportback releasedatum, pris, specifikationer  – en ny  Audi A3 2022 SportbackOm Audis premium connect-in-hybrid kan vara, som, förutom det förmodligen utmärkta ekonomiska klimatet genom användningen av en lyxig interiör, erbjuder betydande utrustningssortiment, kan detta vara ett robust utseende i den glest befolkade connect-in-hybrid-sektorn . Den erbjuder en liten revidering för 2022, som inkluderar nya teknikattribut utöver ett föryngrat yttre och ytterligare säkerhet. Det allmänna intaget kan uppnås på ganska dedikerade 83 miles per gallon; Det här utbudet är väldigt varierat eftersom hybrider vanligtvis är mycket effektivare när man kör runt i stan och färre vägar osv. Propanhybridmetoden ger mycket mer autentiska 34 miles per gallon samtidigt som man vettigt använder minskningen tillsammans med de valbara körlägena. Denna specifika fysik är ofta mycket bättre på.

Audi A3 2022: priser och egenskaper

Exteriör design

En ny A3 E-Tron kommer med en premiumkostnadsetikett och erbjuder även premiumspecifikationer. Det är förmodligen inte förvånande att de 1. 2 tonade koncentrationerna kallas Premium utöver Premium Plus. Detta premiumklämma för startpunkter erbjuder en komplett lista med vanliga egenskaper som lädermöbler, potentiella framsäten, fantastiskt taklucka, nyckellös tändning, automatiska väderförhållanden, 5,3-tums. Utställning med trådlös bluetooth och en backkamera. Säkerheten garanteras med en Audi för att känna sig säker och okomplicerad inträde, inklusive förutsägande krockminimeringsteknik och till och med datorstyrd nödbromsning.

Den speciella Audi A3 Sportback 2022 du kommer att få din Premium Plus-klämma med Directed Go Plus-bakljus, uppvärmda instegssäten, fordonsparkeringsprocess dessutom med bakre avancerad kamera, bilavbländande backspegel och till och med aktuell skärdata. Audis internetbås, BAndO 14-föreläsarens ljudsystem, det adaptiva lyxkryssningskommandot plus mobiltelefondisplay och navigeringsmetoden gav det bästa anseendet. Personliga val baserade på en skärgrad kan inkluderas tillsammans med ett 18-tums sportpaket. Fälgar plus friidrott bilbarnstolar för alla minska beloppen.

✓ Du kan också kontrollera:

Inredningsdesign

Den huvudsakliga Sportback e-Tron dispenserar genom marknadsföring av miljövänliga ackrediteringarna externt tillsammans med detta är verkligen också från din interiör. Förutom ytterligare kontrollknappar och displayer för varje hybriddrivlina är den här instrumentpanelen, sätet och tyget som det andra A3-valet. Den högkvalitativa passformen och kompletteringen är rankad förstklassig och online-sätets verktygspaket som erbjuds förstärker den förstklassiga sensoriska interiören ytterligare.

Audi A3 2022: priser och egenskaper

Den här  Audi A3 2022 kommer inte att bli en stor bil, och även om invånarna längst fram också är mycket väl tillgodosedda förutom benutrymmesteamet, kan backend-resenärer tycka att den är lite mer personlig. Hjärnområdet kommer inte att räcka till för att få längre män och kvinnor till din lastregion tillsammans med bristen på bostäder, och det är för den kompakta staden. Fällbara baksätesryggar ger enormt ökad prestanda och batteriförberedelsen är placerad under de bakre bilsätena; det skapar alltså inte en fyllnadspunkt som inte är så djup.

Audi A3 2022 Sportback motor

Denna e-tron är otroligt välutrustad för att täcka dina slingrande vägar som maskerar extra kroppsvikt mer effektivt än en standard A3, och kraften hos fjädringen för att uppleva tuffa vägar är faktiskt omfattande. Reaktionerna för cheferna brukar vara omedelbara när A3 e-Tron passerar nedförsbackar på ett trovärdigt sätt. Jämfört med konkurrenterna, till exempel Chevrolet Volt och Ford C-Max, är det verkligen den starka preferensen i denna speciella kategori. Denna kabin kommer att vara effektivt isolerad och kusligt tyst när den körs i en naturlig elektrisk miljö, med bensinmotorn som inte gör mycket mer ljud när den är påslagen.

Audi A3 2022: priser och egenskaper

Denna Audi A3 2022 Sportback kommer med 150 hk 1,4 liter turbo in-line 4 som är förenad med din 102 hk motorenhet. Blandade resultat är 204 hästkrafter tillsammans med 258 lb-fots vridmoment tillsammans med oscillation som levereras till de ledande däcken via en 6-växlad automatisk växellåda med två kopplingar. Dessa propan- och elektroniska motorer erbjuder dig A3 tillsammans med förstklassig prestanda när du arbetar i tandem samtidigt. Den 7,6 sekunder långa varaktigheten på 0-60 mph och den robusta hastigheten på utrustningen tack vare omedelbart elektriskt vridmoment gör avancemang snabb och enkel. Att ladda batteripaketet på 8,8 kWh möjliggör ren elektrisk drift i cirka 16 kilometer och försörjs med energi antingen externt eller till och med via bensinmotorn.

Audi A3 2022 Sportback pris och releasedatum

Själva Audi A3 Sportback e-Tron är verkligen en anslutningshybrid som är installerad i premiumstationen på din marknad och erbjuder en extraordinär blandning av prestanda, ekonomiskt klimat och till och med lyx. Begränsade bakre sittplatser tillsammans med begränsad EV-insamling och även en utmärkt kostnadsetikett kan hålla detta en nischmarknad i denna sektor.