Alfa Romeo Giulia 2022: priser och egenskaper

Om mycket kort tid kommer vi att göra om Alfa Romeo Giulia 2022 ser. Det är den klassiska uppdateringen för att utöka köpargumenten, men vi vill ta det ett steg längre och uppmärksammade denna rendering från LatestCarNews som visar upp den nya generationen av den italienska sedanen.

När han skapade det virtuella fordonet visste designern att bilen behövde förstärka den sportiga stilen hos det transalpina märket för att ytterligare differentiera sig från den tyska konkurrensen.

Alfa Romeo Giulia 2022: priser och egenskaper

Resultatet är en mycket passionerad bil med utseendet och känslan av en coupé, som till och med liknar en BMW 4-serie Gran Coupé eller en Audi A5 Sportback kommer närmare än en BMW 3-serie eller en Audi A4 . Han övertygade oss…

Bland de mest enastående estetiska egenskaperna hos bilen måste vi nämna den böjda huven, uttalade sidolinjer, stora lättmetallfälgar, hög midja och mycket stiliserade strålkastare och lampor.

Alfa Romeo Giulia 2022: priser och egenskaper

Visst är sikten bakåt mindre sportig, särskilt på grund av utformningen av bagageluckan, men det dubbla triangulära avgasutloppet och diffusorn behåller ”racing”-utseendet. Säkert påminner bakstycket lite om Alfa Romeo 156 och 166 för vissa, eller hur?

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

✓ Du kan också kontrollera:

de Alfa Romeo Giulia 2022 är en av få limousiner som kan stå emot den tyska konkurrensen. Föga överraskande ger den en superb sportig känsla genom Alfa DNA:s dynamiska körkontroll och mycket direkta styrning. Dessutom riktas den mekaniska kraften till bakaxeln, förutom versionerna med fyrhjulsdrift.

Alfa Romeo Giulia 2022: priser och egenskaper

Den italienska sedanen kostar för närvarande 27 625 euro inklusive befintliga kampanjer. Den förstklassiga varianten, kallad Quadrifoglio, drivs av en 510 hk 2,9 V6 dubbelturbomotor, en imponerande naturkraft… som vi gärna ser i nästa upplaga av bilen.

Volvo Grupp A