Acura RDX 2022: priser och egenskaper

Den Acura RDX 2022 är tillbaka på marknaden. Det är en premium crossover som liknar MDX -modellen. RDX -modellen kommer att introducera några kosmetiska uppgraderingar. Vi tycker också att den här modellen ser väldigt attraktiv ut och har en atletisk hållning. Dessutom är det en mycket praktisk modell för ett så litet crossover -nätverk. Interiören är full av moderna funktioner och komfortnivån är också beundransvärd.

När det gäller prestanda kommer RDX inte att förändras alls. Det betyder att 2,0-liters drivlinan är tillgänglig igen. Acura RDX fortsätter att konkurrera med crossovers som BMW X3, Audi Q5 och Lexus NX. Så vitt vi vet börjar försäljningen i slutet av året. Utan vidare, här är allt vi vet om den här nya modellen.

Acura RDX 2022: priser och egenskaper

Acura RDX 2022 ser sportigare ut än tidigare

Precis som alla andra crossover kommer Acura RDX 2022 med mycket modern styling och en atletisk hållning. Liksom sitt MDX -syskon får RDX samma typ av uppgraderingar. Du känner igen den här modellen med sitt flytande tak och skarpare linjer. Vissa delar ser sportigare ut, särskilt sidoprofilen.

Det främre förklädet kommer med ett nydesignat galler och nya strålkastare. Detta gör att den här modellen ser mer modern och attraktiv ut än den föregående. Du kan också välja det populära A-Spec-paketet, som kommer med mörka accenter, lägre körkänsla och större hjul.

✓ Du kan också kontrollera:

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

Förändringar i interiören

En liknande historia fortsätter inuti. Den Acura RDX 2022 kommer att erbjuda en sportig stuga design som är utrustad med högkvalitativa material och en hög nivå av komfort. Dessutom är interiören överraskande rymlig och praktisk. Denna crossover erbjuder en standard 10,2-tums pekskärm. Infotainment -displayen sitter på instrumentpanelen och infotainmentsystemet uppdateras, vilket är viktigt. Dessutom kommer Acura att tillhandahålla en ny WiFi -hotspot och de senaste telefonintegrationerna.

Å andra sidan, om du vill ha riktig lyx, är de bästa trimnivåerna vägen att gå. Acura erbjuder också flera valfria paket, till exempel: B. teknikpaketet med ett förbättrat ljudsystem, ytterligare USB -portar och integrerad navigering. Slutligen får RDX -modellen de senaste säkerhetshjälpmedlen, så att säkerhetsvärdena för crossoveren förbättras ytterligare.

Acura RDX 2022: priser och egenskaper

Bränsleförbrukning, transmission

Som vi skrev är 2,0 liters motorn tillgänglig igen. Det är en turbofyra bensinvariant med 271 hästkrafter och 280 lb-ft vridmoment. Enligt vår uppfattning erbjuder Acura RDX 2022 bra prestanda med mer än solid acceleration. En 10-växlad automatlåda är det senaste stora tillskottet så körkvaliteten är ännu bättre.

FWD -systemet är standard igen, men du kan välja den valfria AWD -installationen med superhanteringssystemet. Vi förväntar oss ingen förbättring när det gäller bränsleeffektivitet och Acura RDX kommer att kunna dra 1500 pund.

Acura RDX 2022: priser och egenskaper

Acura RDX 2022 släppdatum, pris

Försäljningen av Acura RDX crossover 2022 börjar i slutet av 2021. Vi räknar med att priset kommer att öka något, så att den nya RDX -modellen kommer att kosta cirka 39 000 euro. Utrustningsvarianten av toppklassen kommer säkert att kosta över 50 000 euro.

Volvo Grupp A