Acura ILX 2022: priser och egenskaper

Den Acura ILX 2022 är på väg till en redesign, och vi bör förvänta sin debut senare under året. Om du inte visste det så introducerades Acura ILX först 2013 och har i stort sett varit densamma sedan dess. Även om den har fått en del visuella och tekniska förbättringar under åren, förväntar vi oss att 2022 års modell kommer att vara en överlåten modell.

Acura ILX 2022: priser och egenskaper

Den nya kompakta lyxsedan är ett utmärkt val om du letar efter en toppmodell. Förutom sportig stil erbjuder Acura’s ILX även en mycket lyxig och modern kabin. I allmänhet är denna sedan fylld med teknik och massor av godsaker. Dessutom drivs den av en 2,4-liters i-VTEC fyrcylindrig motor som levererar 201 hästkrafter och 180 pund-fot i vridmoment.

Acura ILX 2022 är en överföringsmodell

Som vi skrev tidigare är den kommande Acura ILX sedan 2022 en överföringsmodell som kommer att introducera några mindre visuella förbättringar. När denna modell lanserades 2013 lockade den många fans till segmentet lyxsedan. Men sedan dess har Acura ILX blivit mer konkurrenskraftig för varje år. Idag fortsätter denna sedan sin resa med samma karossdesign och den mer välbekanta Acura-grillen.

Liksom den tidigare modellen kommer den nya med de attraktiva, distinkta Jewel Eye LED-strålkastarna och samma del av unikhet bakom dem. Dessutom kan köpare uppgradera denna sedan och göra den sportigare tack vare A-Spec-paketet. Detta paket förstärker denna sedan med ytterligare svarta detaljer och unika hjul.

Acura ILX 2022: priser och egenskaper

Interiör och säkerhetsfunktioner

Inuti är den nyaste Acura ILX 2022 i paritet med sina syskon. Precis som Civic- modellen och andra Acura-bilar kommer ILX att inrymma samma dubbelskärms mittstack som fick mycket uppmärksamhet för några år sedan. Den erbjuder också en modern och elegant kabin med tillräckligt med plats för fem passagerare.

Bilnyheter att se

Nyheter, åsikter och översikt

✓ Du kan också kontrollera:

Sammantaget är designen inuti fortfarande modern och nya ILX kommer med mer metalliclackade accenter. Acura ILX är trots sin ålder uppdaterad på säkerhetsavdelningen.Denna modell kommer med adaptiv farthållare och automatisk nödbroms som standard, vilket är utmärkt. Naturligtvis kan köpare uppgradera till premiumpaketet och lägga till en dödvinkelmonitor och många andra bekvämligheter.

Acura ILX 2022: priser och egenskaper

Acura ILX 2022 drivlina specifikationer

Under huven på den senaste Acura ILX 2022 hittar du samma motor som driver den tidigare generationen. Dessutom är denna motor mycket pålitlig och består av en 2,4 liters i-VTEC fyrcylindrig motor som levererar 201 hästkrafter och 180 lb-ft vridmoment.

Acura använder samma vanliga åttaväxlade dubbelkopplingsväxellåda som ger skarpa växlingar och får ut det mesta av den kraften. Motorn är också mycket ekonomisk och vi bör förvänta oss bättre resultat den här gången.

Acura ILX 2022: priser och egenskaper

Releasedatum, pris

Det finns för närvarande inget officiellt försäljningsdatum för Acura ILX 2022 . Men, baserat på den tidigare versionen, bör vi förvänta oss att det blir någon gång under hösten 2021. Prissättningen är också inofficiell, men enligt många rapporter kan den hålla sig nära det nuvarande priset. RRP för nuvarande ILX är mellan 27 125 euro och 33 025 euro.

Volvo Grupp A